AMPOSTA
Impulsem el Passaport Edunauta des de l'àrea d'Educació de l'ajuntament d'Amposta

BAIX EBRE
Des del consell comarcal del Baix Ebre donem suport als municipis de la comarca per poder impulsar activitats per a tota la infància edunauta del territori. Benvinguts a nous espais d'aprenentatge!!

EL VENDRELL
Impulsem el Passaport Edunauta des del Pla educatiu d'entorn, la Regidoria d'educació i la xarxa educativa, cultural, social i comunitària del Vendrell

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Des del Pla Educatiu d'Entorn 0-20 impulsem el projecte del Passaport Edunauta

LLORET DE MAR
Secció d'Educació - Pla Educatiu d'Entorn

PALAFRUGELL
La Ciutat Educadora de Palafrugell, liderada per l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament, treballa per promoure l'Educació 360º.

PALLARS JUSSÀ
Territori Edunauta de la comarca del Pallars Jussà

SANT ANDREU
Xarxa de centres educatius dels barris de Bon Pastor, Baró de Viver i Sant Andreu de Barcelona que promovem projectes d'educació comunitària.

SANT ANTONI - RAVAL - ESQUERRA DE L'EIXAMPLE

SITGES
El Passaport Edunauta és una proposta que promou la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Sitges conjuntament amb les entitats educatives de la vila

TERRASSA
El Servei d'Educació gestiona les competències municipals en matèria d'educació i de les que corresponguin a l'Ajuntament en virtut de delegació de l'administració educativa.

VILADECANS
Iniciativa educativa, social i política que entén la comunitat i Viladecans com un ecosistema educatiu local, capaç de connectar els aprenentatges que es produeixen en tots els temps i espais de la vida de les persones.