El Vendrell
RECEPTES: Una "Nutella" diferent amb farina de garrofa
EDU-ACT | Locality
Activitats per fer a casa
Ingredients:
6 cullerades de farina de garrofa. 6 cullerades de cacau pur en pols, 100 g d'avellanes torrades i picades, 5 cullerades d'oli d'oliva, 200 ml de llet de civada (o la llet que voleu) i 1 cullerada de fulles seques d'estèvia (o sucre)
Com ho fem?
1. Escalfem la llet i hi infusionem les fulles d'estèvia durant 5 minuts, si és en sucre no cal fer aquest pas.
2. En un bol, barregem la farina de garrofa, el cacau i les avellanes (en pols).
3. Hi afegim l'oli i la llet. Triturarem fins aconseguir una mescla homogènia.
4. reservem a la nevera en pots hermètics, penseu que al refredar-se agafar més consistència.
Notes:
La qüestió és que hi hagi 12 cullerades en total de garrofa/cacau, podeu fer la proporció que més us agradi.
Superpoders i competències