QUÈ ÉS
EL PASSAPORT?
És un passaport divertit i personalitzat on l’infant registra tot el que aprèn explorant i gaudint de les activitats educatives que ofereix el seu entorn.
QUÈ ÉS
GALÀXIA EDUNAUTA
La galàxia dels edunautes està formada per les destinacions d’aprenentatge del teu municipi. Una destinació d’aprenentatge és el lloc on els edunautes viatgen per fer diferents tipus d’activitats.
AGAFA
EL PASSAPORT
Porta’l sempre amb tu quan viatgis a una destinació d’aprenentatge. Després de fer l’activitat t’hi posaran un segell que demostrarà que hi has participat i que has après i et llegiran el teu codi de passaport.
REGISTRA'T
Registra’t a la web amb el teu número de passaport . Trobaràs totes les activitats disponibles al teu municipi i veuràs totes les que ja has fet.
TRIA LES
ACTIVITATS
Explora aquesta galàxia, i descobreix totes les activitats que s’hi fan. A cadascuna podràs aprendre molts temes diferents. Tria les que més t’agradin. No t’oblidis de mirar on i quan es fan.
APRENENTATGES
INVISIBLES
Sempre estàs aprenent coses. Algunes es veuen a primer cop d’ull, però n'hi ha d'altres que són invisibles. Els edunautes saben veure aquests aprenentatges invisibles i transformar-los en poders especials.
A la nau d’un edunauta no pot faltar un espai per posar les seves fotos de la familia, trobar-.los a faltar i expressar els teus sentiments.
Els planetes tenen gravetats diferents i a vegades costa molt caminar. Unes bones botes ajuden a explorar l’espai.
Els edunautes que tenen el poder de la curiositat porten un mapa per veure tot el que encara hi ha per descobrir.
A cada planeta hi viu una forma de vida diferent. Per entendre-les els edunautes han de tenir el poder de l’empatia.
Quan un edunauta porta el casc de la creativitat, és capaç de veure les coses de forma diferent, fer-se moltes preguntes i trobar respostes originals.
A la nau d’un edunauta que té el poder de resoldre problemes hi ha un ordinador que l’ajuda a trobar la millor solució a cadascun dels reptes.
Els edunautes no viatgen sols. Necessiten tenir el poder de la comunicació i tenir la ràdio sempre a punt per poder explicar-se i escoltar.
Els edunautes no s’esperen que ningú el digui què han de fer o on han d’anar. Amb la seva motxilla autopropulsora poden arribar on volen.
En un viatge espacial tothom ha de ser al seu lloc per poder fer el que li toca. El poder del treball en equip ajuda a viatjar molt lluny.
CERIMÒNIA
DE GRADUACIÓ
Quan s’hagi acabat el temps per visitar la galàxia edunauta del teu municipi, es farà una festa de graduació . Ves-hi amb la teva família. Porta el teu passaport i rebràs un diploma d’aprenentatge edunauta .
FAQS
Dona’t d’alta al nostre butlletí
PROMOTORS
   
IMPULSORS
Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar i crear a partir del material per a qualsevol finalitat els continguts propis d’aquest web, fins i tot amb una finalitat comercial, i només us demanem que en reconegueu l’autoria de la creació original.